Sportivii de la CS POWERLIFTING HERCULANE – printre medaliații campionatului național de la Alba Iulia!

282

Sportivii de la CS POWERLIFTING HERCULANE au participat la Campionatul Național de powerlifting – împins din din culcat, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Alba Iulia, în perioada 17-18 noiembrie, sub egida Centenarului României.

CS POWERLIFTING HERCULANE s-a întors de la Alba Iulia cu patru medalii : două de aur, una de argint și una de bronz și, de asemenea, am obținut un loc IV și un loc VI! În principiu, mă mulțumesc aceste rezultate, dar se putea mai bine! Oricum, anul acesta a fost o competiție foarte strânsă, sportivi foarte bine pregătiți, dar cred că ne-am ridicat și noi printre acești sportivi! Pentru sportivii mei a fost puțin mai greu la început, am avut un debutant care a fost pentru prima dată în concurs și a avut emoții, dar rezultatele au fost pe măsură! A fost o competiție foarte reușită, s-au reunit peste 80 de sportivi, o atmosferă pe măsură, Federația Română de Powerlifting a organizat un concurs reușit!, ne-a declarat Avram Rădoi – președintele CS POWERLIFTING HERCULANE.

Medaliile sportivilor de pe Valea Cernei au fost obținute de Lorena COVACIU (63 kg) – aur la junioare II și argint la senioare și Avram RĂDOI (plus 120 kg) – aur la master și bronz la seniori. La aceeași competiție, Raul ZORZON (93 kg) s-a clasat pe locul IV la seniori și Mario RĂDOI (93 kg) a ocupat locul VI la juniori II. De asemenea, Avram RĂDOI a realizat un record personal, împingând din culcat 185 kg! Participarea sportivilor la această competiție a fost posibilă cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin, Direcția pentru Tineret și Sport Caraș-Severin, Primăriei și Consiliului Local Băile Herculane, precum și a sponsorilor din stațiunea de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU