Lansare eBook – Istoria românilor în 100 de momente esenţiale

105

La Pavilionul Central Romexpo, la Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură, organizat de Radio România, Editura Casa Radio a lansat e-book-ul “Istoria românilor în 100 de momente esenţiale“, disponibil în limbile română şi engleză.

E-book-ul lansat vineri, 16 noiembrie, îi invită pe ascultători într-un periplu audio prin istoria României din 1918 şi până astăzi. Sunt surprinse momente marcante, care au schimbat cursul istoriei noastre, de la Marea Unire, din 1918, şi până la Revoluţia română din decembrie 1989. Apariţia este una bilingvă, în engleză şi în română, iar la eveniment au luat parte printre alţii preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, Florin Bruşten, dar şi istoricul Georgeta Filitti.

În an Centenar, la 90 de ani de la înfiinţarea Societăţii Române de Radiodifuziune, Radio România Regional te invită să descoperi lumea fascinantă a Istoriei românilor în 100 de momente esenţiale.

eBook-ul “Istoria românilor în 100 de momente esenţiale” este realizat de Radio România Regional în cadrul proiectului “Eu aleg România” cu sprijinul Agenţiei de presă RADOR şi al Editurii Casa Radio.

Toate materialele text, audio şi video ale proiectului „Istoria românilor în 100 de momente esenţiale” pot fi accesate pe siteul http://eualegromania.ro