Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, de la ora 22, la emisiunea „Singuri, dar împreună”, sărbătorim Ziua Internațională a Filosofiei alături de Ioan Iancu, avocat și scriitor.
Pasiunea pentru scris s-a concretizat cu lansarea unui volum de poezii intitulat „Croitorul de îmbrățișări”, eveniment ce va avea loc luni 19 noiembrie , ora 17:30, la Casa de Cultură din Reșița.

Teiul lui Eminescu din Copoul Ieşilor este sursa mărturisilor poetice ale lui Ioan Iancu, care pe lângă profesia de avocat este şi fericitul părinte al unui student la medicină şi al unei tinere eleve de liceu care se mărturiseşte prin pictură.

Povestea sa de viaţă şi mai ales despre pasiunile sale la emisiunea din această seară.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu invitatul nostru, sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp:0739.348.688 puteți lăsa mesajele voastre.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău