Poşta Română scapă de imprimantele vechi

88

Compania Naţională Poşta Română a achiziţionat 2.000 de imprimante laser şi consumabile aferente pentru o perioadă de şase luni. Astfel, până la sfârşitul lunii ianuarie 2019, imprimantele matriceale din oficiile poştale din România vor fi înlocuite cu unele noi.

Primele 1.000 de imprimante vor fi instalate, până la sfârşitul acestui an, cu prioritate în oficiile poştale unde există contracte cu autorităţile publice locale pentru încasarea taxelor şi impozitelor.

Poşta Română este o companie foarte importantă pentru Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, pentru Guvern şi pentru cetăţeni, dat fiind că serviciile oferite se adresează unui număr foarte mare de români, având cea mai mare reţea de distribuţie. Pornind de la obiectivul comun de a redresa operatorul naţional de servicii poştale, în ultimele luni am acordat o atenţie sporită personalului şi am susţinut investiţiile în cadrul companiei, fiind conştienţi că acesta este drumul spre a redeveni numărul 1 în domeniul său de activitate”, a declarat Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Până la finalul acestui an, Poşta Română va avea un număr de 1.000 de oficii informatizate, dotate cu tehnică de calcul nouă, POS-uri şi case marcat fiscale, ceea ce face parte din planul de măsuri pentru reducerea la jumătate a timpilor de aşteptare, la ghişeu, pentru clienţii noştri.