Derby-ul s-a încheiat…nedecis

74

Dinamo şi FCSB au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin Diogo Salomao (40 – penalty), după un fault comis de portarul Bălgrădean asupra lui Daniel Popa. FCSB a egalat imediat după pauză, prin Florin Tănase (48), care a reluat în plasă mingea respinsă de portarul panamez Jaime Penedo, la penalty-ul executat de Gnohere. Tănase a fost cel care a obţinut lovitura de pedeapsă, fiind faultat de panamezul Armando Cooper, după doar 36 de secunde de la reluare.

Dinamo a avut două ocazii în prima repriză, ambele prin Popa, în min. 26, când a reluat cu capul puţin pe lângă poartă, la cornerul lui Nistor, şi în min. 32, când a şutat fără preluare de la 25 de metri, dar Bălgrădean a respins.

Gnohere a fost eliminat în min. 52 pentru o intrare dură din spate la Cooper, dar Dinamo nu a reuşit să îşi creeze decât o singură oportunitate în superioritate, prin Neicuţescu (74), al cărui şut din marginea careului a fost deviat de un coechipier.

În min. 55, un suporter dinamovist a intrat pe teren, dar a fost placat imediat de forţele de ordine.

Şi meciul tur s-a terminat la egalitate, 3-3.

De remarcat că primele patru clasate în Liga I, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova şi FC Viitorul, au remizat în această rundă.

FCSB câştigase precedentele două partide. Dinamo e neînvinsă de patru etape, dar are o singură victorie în ultimele nouă runde (patru egaluri, patru eşecuri). Dinamo nu a câştigat în ultimele sale patru meciuri de acasă,scrie Agerpres.ro