Horoscop 11 noiembrie 2018

Berbec
Aveți momente în care sunteți extrem de agitați, dar și clipe în care leneviți câteva ore în șir. O să vă odihniți.

Taur

Reluați legăturile cu anumite persoane, dar îi scoateți încet, dar sigur, din viața voastră pe acei oameni care v-au arătat că nu vă sunt prieteni adevărați.

Gemeni

Nici să nu vă gândiți să vă faceți planuri de plecare pentru că nu o să aveți timp. Treburile casnice sunt prioritatea voastră, iar familia se bazează pe voi.

Rac

Nu o să aveți foarte mult timp să vă relaxați, pentru că o să fiți pe fugă. O să vă simțiți foarte bine în compania unor persoane apropiate, scrie bucurestifm.ro.

Leu

Tocmai ați terminat niște proiecte și sunteți liberi precum pasărea cerului. Evadați din cotidian pentru puțin timp.

Fecioară

Plecați pentru puțin timp din oraș. Nu priveați cu ochi buni această deplasare, însă o să vedeți că vă veți umple de energie pozitivă și o să vedeți altfel ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Balanţă

Sunteți puțin absenți psihic, deși fizic sunteți la un loc cu ceilalți. Vă preocupă ceva și nu vă puteți concentra la altceva.

Scorpion

După câteva săptămâni aglomerate, se anunță o zi liniștită și lipsită de evenimente majore. Va fi o pauză binevenită.

Săgetător

Nu ratați ocazia de a petrece mai mult timp alături de familie și încercați să renunțați la ieșirile în oraș și să stați mai mult timp cu cei de acasă.

Capricorn

Aveți un program fix în aceste zile, dar la finalul lor vă veți bucura de succes. Ați ținut în secret o activitate de pe urma căreia culegeți roadele acum.

Vărsător

O să petreceți mult timp cu familia și cu prietenii, dar v-ați rezervat timp și pentru persoana iubită.

Peşti

Aveți multe de făcut și cel mai bine ar fi să trecetii pe hârtie o ordine în care trebuie să vă ocupați de toate. Dacă cineva se oferă să vă ajute, nu ar trebui să refuzați.

De același autor

Related Articles