[FOTO] Staţia Radio Reşiţa a îmbrăcat haine noi

175

Staţia de autobuz din centrul Reşiţei, care poartă numele Radio Reşiţa a îmbrăcat haine noi.

Panourile au fost refăcute, iar acestea, conţin pe lângă informaţii legate de sloganul şi frecvenţele postului nostru de radio, inclusiv un QR code. Acesta face o trimitere directă de pe telefoanele mobile inteligente către site-ul Radio Reşiţa. Pentru acces rapid la site-ul radioresita.ro, utilizatorul trebuie doar să îi scaneze codul QR cu ajutorul camerei foto din telefonul său mobil. Un software cititor interpretează imaginea și descifrează codul, iar browserul telefonului îl direcționează pe utilizator către URL-ul în cauză.

Călătorii sunt încântaţi de noua înfăţişare a staţiei:

„Arată foarte bine, este îngrijită şi curată. Aţi făcut un lucru bun. Ascult Radio Reşiţa şi îmi plac toate programele. Sunt mulţumită”, a spus o reşiţeancă, ascultătoare a postului nostru de radio.

„Eu sunt din Caraşova şi sunt în trecere. Staţia arată foarte modern. Sper să nu fie distrusă”, a remarcat un alt călător.

Reclama cu însemnele Radio România Reșița din centrul municipiului a fost amplasată în urma unui protocol de colaborare încheiat între municipiul Reșița și Societatea Română de Radiodifuziune, Studioul Teritorial Radio Reșița, conform hotărârii cu nr. 130 din 04.11.2014, aprobată de Consiliul Local al municipiului Reșița, întrunit în ședință extraordinară. Protocolul s-a încheiat pe o perioadă de 5 ani, care va expira în luna noiembrie a anului 2019.

(Cristina Corocan și Sebastian Dragomir)