„Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri.” Regele Mihai I

Radio România, de 90 de ani, este Vocea Umană a unei națiuni care și-a păstrat identitatea!

Au trecut 90 de ani de la primele emisiuni radiofonice româneşti, realizate de pionierii radiofoniei din România.
Generații întregi au crescut cu radioul românesc bucurându-se și regăsindu-se în temele dezbătute, în muzica auzită sau în personajele teatrului radiofonic.Generații întregi au învățat și au iubit alături de Radio România.
Radioul este locul unde ne-am trăit, ne trăim şi sperăm să mai trăim o altă viaţă a vieţii noastre. Vocea părinţilor, a profesorilor, a prietenilor înseamnă vocea radioului național, o voce raţională care a fost în fiecare clipă alături de fiecare dintre noi, indiferent dacă am fost triști, singuri, bogați, săraci, indiferent de vârstă, condiție socială sau religie.

Radio România Reşiţa duce povestea mai departe și rămâne radioul oamenilor ce promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, de la ora 22, la emisiunea „Singuri, dar împreună”, ne vom bucura de prezența a trei tineri, Moștenitori ai României, studenți cu rezultate desosebite ai Universității „Eftimie Murgu” din Reșița.

Mădălina Givoreanu, Deian Ardelian și Melisa Zaberca, de la ora 22, la emisiunea „Singuri, dar împreună”.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu tinerii noștri invitați, sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp-0739.348.688 puteți lăsa mesajele voastre.

Mădălina Givoreanu are 22 de ani, este studentă în anul III în cadrul Facultătii de Stiințe Sociale,Pedagogia Invăţământului Primar şi Preşcolar din Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa  și a fost într-un stagiu de 2 luni și jumătate în Italia pentru un stagiu de practică cu bursa Ersamus. Stagiul a fost coordonat de doamna Conf.univ.dr. Cristina Ispas.

Deian Ardelean are 20 de ani, student în anul II la Inginerie Industrială, a beneficiat de o bursă Erasmus în Germania la o universitate parteneră, pentru cercetare. Stagiul s-a desfășurat pe o durată de 2 luni sub coordonarea doamnei Prof.univ.dr.ing Doina Frunzăverde.

Melisa Zaberca are 22 de ani si este studentă masterandă în anul I la Facultatea de Științe Economice, la profilul ,,Administrarea afacerilor în turism comerț și servicii ” a beneficiat de o bursă Erasmus pentru internship din iulie până în octombrie. Stagiul s-a desfășurat în Ibiza, Spania sub coordonarea Asist.univ.drd Alina Bosanceanu.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău