Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Invitatul nostru din această seară, de la ora 22:15,este omul de cultură, dar și un cunoscut om de radio, Maria Gheorghiu.

În An Centenar și în pargul împlinirii celor 90 de ani de Radio România, vom petrece alături de Maria Gheorghiu ceasurile serii cu mărturisiri de suflet bogate în amintiri și gânduri frumoase pentru toți ascultătorii care rezonează cu sensibilitatea și bucuria reauzirii cu un om dăruit de Dumnezeu cu Har și Iubire pentru tot ce-i românesc. Maria Gheorghiu este singura cântăreață din România care a dedicat un cântec unui monarh, și anume Reginei Maria a României. Cântecul se intitulează Inima de la Balcic și a fost compus în anul 2013, chiar în stațiunea Balcic de la malul Mării Negre, pe care Regina Maria a iubit-o foarte mult. Versurile cântecului aparțin poetului Miron Manega.
Mai multe avem bucuria să aflăm chiar de la artistă, în calitatea sa de invitat al emisiunii BOEMA!

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău