25 de ani de Excelență în Afaceri la Timișoara

251

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în această seară, la Centrul Regional de Afaceri, cea de-a 25-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, eveniment devenit unul de referință în vestul țării, cartea de vizită a succesului și performanței în afaceri.

Clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2017 reunește 9.169 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 30.071 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.787 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate, grupe şi clase de mărime, determinate prin ordonarea descrescătoare a punctajului. Totodată, 238 firme a căror perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii șapte ani vor fi distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Ediția de anul acesta stă sub semnul Centenarului Marii Uniri dar și a aniversării a 25 ani de când CCIA Timiș organizează Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș. În acest context, CCIA Timiș acordă diplome aniversare unor firme membre care anul acesta împlinesc 25 ani de la înființare.

Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara (Prof.dr. Constantin Tudor LUCA – Manager, Prof.univ.dr. Dan GAIȚĂ – coordonator cercetare științifică) va primi DIPLOMA ANIVERSARĂ „25 ani de inimă sănătoasă”, în semn de prețuire pentru activitatea dedicată ameliorării calității vieții pacienților cardiovasculari.

Totodată, pentru prezența neîntreruptă timp de 25 ani în topul firmelor timișene, societățile comerciale ELBA SA și GRAFOPRINT SRL Timișoara vor fi distinse cu TROFEUL “25 ani de Excelenta in Afaceri”, ca recunoastere a locului binemeritat pe care cele două companii îl dețin în elita afacerilor timișene.

Ca la fiecare ediție, CCIA Timiș acordă premii și distincții speciale unor firme, asociații și instituții pentru realizări de excepție în domenii precum: responsabilitate socială, investiții, branding, ștafeta generațiilor, învățământ profesional în sistem dual, start-up inovativ, altele.

Premiile vor fi înmânate de conducerea CCIA Timiș, de oficiali ai administrației publice locale – Prefectul Județului Timiș, Președintele Consiliului Județean Timiș, Primarul Municipiului Timișoara, de personalități ale mediului universitar, diplomatic, politic, cultură.

Topul Firmelor din Județul Timiș reunește la fiecare ediție peste 800 de participanţi – reprezentanţi ai mediului de afaceri, înalți oficiali ai administrației publice centrale, regionale și locale, diplomați, reprezentanți de marcă ai mediului academic, magistrați, asociaţii de afaceri, camere de comerț din țară și străinătate, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş, mass media.

Momente artistice de excepție, sub genericul „Marea Unire nu se uită niciodată”, vor fi oferite de Corul de fete al Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” Timișoara, Corul de copii Cantanti, Fanfara Brigăzii 18 Cercetare-Supraveghere „Decebal”, Clubul de Dans Sportiv MAGNUM. În concert aniversar: Tinu Vereșezan.

(Sebastian Dragomir)