Reșițeanul Cristian Chivu ar putea reveni pe gazon la finele lunii februarie

Cristian ChivuCristian Chivu, fotbalistul român al echipei italiene Inter Milano, ar putea reveni pe gazon la sfârşitul lui februarie, a dezvăluit impresarul fundaşului, Victor Becali, conform portalului fcinternews.it.

Chivu ‘munceşte pentru a reveni după accidentarea urâtă pe care a avut-o’, a declarat Becali. Întrebat când ar putea avea loc revenirea jucătorului, impresarul a răspuns: ‘poate la sfârşitul lui februarie’.

Fundaşul, în vârstă de 33 ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la unul dintre degetele piciorului drept, într-o clinică din SUA, în luna august.

Contractul lui Chivu cu Inter expiră în luna iunie, iar Becali a spus că este prematur să se vorbească de prelungirea înţelegerii cu formaţia lombardă. ‘Nu ne gândim acum; Chivu trebuie doar să se recupereze, apoi vom vedea’.

Impresarul a comentat şi situaţia lui Denis Alibec, care a semnat cu Astra Giurgiu. Atacantul nu mai este acum jucătorul lui Inter, club care în prima jumătate a sezonului îl împrumutase la altă echipă din Serie A, Bologna.

‘E o veste bună. Astra e o echipă mare, cu un preşedinte bogat şi ambiţios. Joacă în cupele europene şi e cel mai bun lucru pe care Denis şi-l putea dori. La 23 de ani are tot viitorul înainte şi cred că aici, în România, va juca mai mult decât în Italia’.Sursa:Agerpres

Cele mai citite

Related Articles