BC Timișoara va juca două meciuri în fața propriilor suporteri

Dragan PetriceviciPentru baschetbaliștii de la BC Timișoara urmează două jocuri acasă, în Cupa României și Liga Națională. Elevii lui Dragan Petricevic vor evolua duminică, 12 ianuarie, împotriva formației CSM Oradea, în returul sferturilor de finală din Cupa României. Partida se va juca de la ora 18, în Sala Constantin Jude. În prima manșă, bihorenii s-au impus cu 98-82.

Despre evoluția baschetbaliștilor de la BC Timișoara, în prima manșă, antrenorul Dragan Petricevici a afirmat:

“Am jucat bine 34-35 de minute, dar un meci de baschet durează 40 de minute. Am arătat o atitudine bună, suficient de bună pentru un rezultat mai strâns. Din păcate, am întâlnit cel mai puțin dorit adversar, care are stabilitate și cea mai bună pregătire fizică și asta s-a văzut în ultimul sfert. Diferența nu arată că am avut și aspecte pozitive în joc, iar ceea ce ne rămâne în retur este să evoluăm cât mai convingător, pentru ca apoi să atacăm returul într-o formă bună. Îmi doresc să avem susținere din tribună, măcar cât a avut Oradea în această seară. Și CSM a trecut prin moment critice, însă le-a depășit și cu ajutorul suporterilor. Felicit jucătorii mei în procent de 80%. Restul rămâne pentru critici. ”

În etapa a 14-a a Ligii Naționale, prima din retur, BC Timișoara, ocupanta locului 9 cu 19 puncte, urmează să întâlnească, în 19 ianuarie, echipa BCM Universitatea Pitești, aflată pe locul7 cu 20 de puncte.

De același autor

Related Articles