Managerul SAJ Caraş-Severin şi-a trimis colegii la cursuri de perfecţionare!

O echipă medicală foarte bine pregătită şi un act medical de calitate!

Asta îşi doreşte managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, Adrian Truică de la colegii săi. Pentru a atinge acest obiectiv, medicii de la Ambulanţă participă în acest sfârşit de săptămână, pentru a se perfecţiona, la Conferinţa Naţională de Medicină de Urgenţă, la Bucureşti.

“Suntem prezenţi zilele acestea la un curs de pregătire profesională, o conferinţă de medicină de urgenţă. La această conferinţă participă membrii marcanţi ai Consiliului Naţional de Resuscitare şi formatori acreditaţi în specialitatea medicină de urgenţă. Jumătate dintre medicii noştri de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin sunt prezenţi aici, considerând benefică această acţiune pentru a se perfecţiona. Am decis ca şi medicii noştri să poată beneficia de astfel de evenimente pentru a se dezvolta şi mai mult din punct de vedere profesional. În plus, până acum ei nu au fost trimişi la astfel de acţiuni şi orice experienţă nouă este utilă în medicina de urgenţă”, ne-a declarat managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, Adrian Truică.

Şi restul medicilor vor beneficia de perfecţionare profesională. În luna noiembrie aceştia vor participa la o a doua conferinţă naţională ce se va desfăşura, de acesată dată la Oradea.

Şi asitenţii medicali dar şi ambulanţierii vor fi trimişi, pe rând, la cursuri de perfecţionare astfel încât activitatea medicală să nu fie afectată, ne-a mai declarat managerul Truică.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles