[VIDEO-FOTO] Daniela Bereanu duce din nou Reșița în lotul național de tenis de câmp al României, după o pauză de 35 de ani

Reșița reîncepe să dea sportivi la loturile naționale. Junioara Daniela Bereanu a fost selecționată în lotul de tenis de câmp, sportive cu vârste de 13 și 14 ani.

”Evoluția acestei sportive ne arată că, după 35 de ani, putem spune că tenisul de câmp nu moare în județul Caraș-Severin”, a concluzionat fericit antrenorul ei, Alexandru Uglai.

Sportiva, legitimată la CSM Reșița are 13 ani și jumătate, a participat recent la o acțiune de selecție, ce a avut loc la București, la Centrul Național de Tenis, în organizarea Federației Române de tenis de câmp.

Reșițeanca Daniela Bereanu ne-a vorbit despre această experiență:

Mult mai emoționat decât ea este antrenorul acesteia, Alexandru Uglai, care ne-a vorbit despre această reușită a fetiței pe care o pregătește de la 5 ani:

Daniela Bereanu efectuează câte două antrenamente zilnice la baza sportivă din cartierul Lunca Pomostului, o bază sportivă pe care o întreține de ani de zile inimosul pasionat de tenis, Alexandru Uglai.

Cristina Corocan