Descoperire macabră făcută ieri. O femeie a fost găsită decedată, în localitatea Vermeș, din Bistrița-Năsăud,  lângă o anexă gospodărească. Aceasta a murit în urmă cu câteva zile și potrivit martorilor a avut parte de o moarte groaznică, a relatat publicația Bistrițeanul.

Victima este o femeie de 83 de ani, care locuia singură. Vecinul care a făcut teribila descoperire a mers până în propria grădină pentru a lua hârlețul și a scoate niște morcovi. Atunci, bărbatul și-a văzut vecina zăcând inertă, în curtea ei.

Aceasta se afla în spatele unei anexe gospodărești, arsă și mâncată de câini, potrivit martorilor. Femeia ar fi decedat în urmă cu două-trei zile, însă a fost descoperită abia astăzi.

„Eu am venit până în grădină să iau hârlețul să scot niște morcovi. Mi-am aruncat privirea în curtea vecină și acolo era săraca, cu fața în jos, fără haine și era devorată de câini”, a declarat vecinul femeii care a făcut descoperirea, pentru publicația mai sus citată.

Potrivit acestuia, deși se deplasa cu ajutorul unei cârje și avea o vârstă înaintată, femeia era foarte activă și harnică. Cel mai probabil aceasta și-a găsit sfârșitul chiar în timp ce muncea  prin grădină.

Femeia obișnuia să aprindă grămăjoare cu resturi vegetale pentru a-și curăța grădina. Cel mai probabil o astfel de incendiere scăpată de sub control i-a adus sfârșitul.

Polițiștii  deschis pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. „Poliția a fost sesizată despre faptul că, în grădina unei locuințe de pe raza localității Vermeș a fost găsită o persoană decedată, care prezenta arsuri pe o supfrață mare a corpului. În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba despre o femeie de 83 de ani, din localitate. în continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, agent principal Diana Pintea, citată de Gazeta de Bistrița.