Demitere la campioana României, CSM Bucureşti

În plin sezon al Ligii Campionilor şi după ce în ultimele partide “tigroaicele” s-au comportat lamentabil, conducerea campioanei României la handbal feminin ia atitudine.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a încheiat colaborarea cu antrenorul Magnus Johansson, a anunţat clubul, miercuri, pe site-ul său oficial.

”După analiza şi evaluarea ultimelor meciuri pe care le-a disputat echipa feminină de handbal CSM Bucureşti, atât în Champions League, cât şi în competiţiile interne, Clubul Sportiv Municipal Bucureşti şi antrenorul Magnus Johansson au hotărât să încheie colaborarea”, se arată în comunicatul grupării bucureştene.

Până la numirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de Adrian Vasile, actualul antrenor secund, şi de Mihaela Ciobanu, antrenoarea cu portarii.

Johansson semnase în iulie un contract pe o perioadă de doi ani, dar a plătit preţul rezultatelor slabe ale echipei în acest debut de sezon. CSM Bucureşti a pierdut Supercupa României în faţa formaţiei SCM Râmnicu Vâlcea, iar în ultimele două partide a fost învinsă de formaţia vâlceană pe teren propriu în Liga Naţională şi de SG BBM Bietigheim, duminică, în deplasare, în Liga Campionilor.

Următorul meci pe care echipa CSM Bucureşti îl va juca va fi în deplasarea din Norvegia, în data de 20 octombrie, cu echipa Vipers Kristiansand, în Liga Campionilor.

”Secţia de handbal a CSM Bucureşti a primit mandat din partea Consiliului de Administraţie pentru a negocia aducerea unui nou antrenor, în cât mai scurt timp posibil”, precizează comunicatul clubului.
AGERPRES

De același autor

Related Articles