CS Universitatea Reşiţa a pierdut, acasă, jocul cu fruntaşa seriei D, CSM Tg. Mureş

184
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Echipa de handbal feminin, CS Universitatea Reșița a pierdut meciul de pe teren propriu cu lidera seriei D a Diviziei A, CSM Tg. Mureș. Formația vizitatoare s-a impus cu 30-25, la pauza avantajul fiind tot de partea jucătoarelor din Tg. Mureș, 18-15.

Antrenorul reșițencelor, Cristian Busuioc a vorbit despre cum a decurs jocul:

”Ne așteptam la un meci foarte dificil cu echipa lideră a seriei D. Formația din Tg. Mureș este una cu jucătoare tinere componente ale lotului național de junioare și senioare ale României. Îmi pare rău că nu am reușit să gestionăm și momentele bune de joc pe care le-am avut, n-am reușit să ne desprindem, deși am avut un început bun de partidă. Am ratat și foarte mult și nici pe faza de apărare nu ne-am sincronizat. Am jucat deja cu toate formațiile din serie D a campionatului, ne-am format o părere, am văzut cam unde ne este locul, mai avem mult de muncă. Sper să obținem rezultate pozitive și o clasare cât mai bună în această ediție de campionat.” 

CLASAMENT:

1 CSM Tg Mureș              15 P
2 ACS Crișul Chișineu-Cris 9 P
3 CS Minaur Baia Mare      9 P
4 CSU Reșița                    6 P
5 CSU Oradea                  6 P
6 CSU Universitatea de Vest Timișoara 0 P

În următoarea partidă de campionat, CS Universitatea Reșița va evolua tot pe teren propriu, duminică 21 octombrie, de la ora 11.00 cu CS Minaur Baia Mare.

Cristina Corocan