Horoscop 1 octombrie 2018

Horoscop 1 octombrie 2018. Berbec

Imaginaţia poate fi motorul care să te motiveze să-ţi transformi visele în realitate. Nu te lua după cei care te trag de mânecă şi-ţi spun că visezi frumoş dar imposibil de atinş pentru că numai tu ştii cum să-ţi transpui în realitate gândurile şi ideile. Apucă-te de treabă, dar în tot acest timp lasă mintea să zburde liberă, pentru a găsi noi şi noi idei curajoase.

Horoscop 1 octombrie 2018. Taur

Faci o cunoştinţă nouă şi ai convingerea că din acest moment începe o frumoasă prietenie. Aveţi multe de povestiţ multe puncte în comun şi conversaţia merge extrem de uşor, încât poţi spune că ai găsit în sfârşit un om cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă. Nu simţi niciun efort în discuţii, ci totul vine de la sine. Dacă mai sunt şi unele sentimente la mijloc, cu atât eşti mai norocoş pentru că da, există şi o astfel de şansă: de a te îndrăgosti.

Horoscop 1 octombrie 2018. Gemeni

Trebuie să fii spontan în reacţii şi să dai repede răspunsurile care ţi se cer. Nu rişti nimic, pentru că nu e vorba nici de grabă, nici de impulsivitate aici, ci doar de reacţii rapide care demonstrează că ştii bine ce vrei. Dacă ţi se pune o întrebare neaşteptată, vei şti imediat ce să spui, spre uimirea multora care ar fi avut nevoie de mai mult timp de gândire. Ai mintea limpede şi raţionamentele merg brici, ca după manual.

Horoscop 1 octombrie 2018. Rac

Ia-ţi tot timpul necesar pentru a face lucrurile perfecte! Nu te grăbi la rezultate imediate, pentru că nu se vor ridica la nivelul înalt al viselor tale, ca atare implică-te în proiecte de anvergură pe termen lung, pentru că e nevoie de zile, de luni, de ani, pentru a le duce pe toate la desăvârşire. Nimic nu se construieşte peste noapte sau ce se ridică repede nu durează sau nu are valoare, ca atare tu eşti acum implicat într-o acţiune de durată care te va împlini pe de-a-ntregul.

Horoscop 1 octombrie 2018. Leu

Ţi-e dor de prieteni de departe şi comunicarea prin mijloacele pe care le ai la dispoziţie parcă nu e de ajuns. Te gândeşti din ce în ce mai serios la o călătorie pentru a ajunge acolo unde te cheamă inima, dar e posibil să nu îţi poţi permite prea curând această deplasare. Nu eşti liber să pleci oricând vrei, ci te supui unor reguli stricte care adeseori îţi blochează orice vis.

Horoscop 1 octombrie 2018. Fecioară

Nu obţii rezultatele pe care le-ai doriţ deşi ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru a ajunge la un rezultat visaţ dar se pare că nu a prea meritat efortul. Nu renunţa încă, poate se mai schimbă ceva, poate nu ai participat pe de-a-ntregul, ci s-ar fi cerut o implicare totală, poate mai apar unele aspecte pe parcurs care să deturneze acţiunea într-o direcţie pozitivă, dar dacă ţi-ai pierdut interesul şi motivaţia către acel scop, e şi normal să baţi încet-încet în retragere.

Horoscop 1 octombrie 2018. Balanţă

Eşti în faţa unui proiect nou ce te entuziasmează la maximum, de aceea investeşti toate resursele tale de inspiraţie şi de creativitate doar în această direcţie. La asemenea investiţie de energie, e şi normal să apară repede şi rezultatele foarte bune, ca atare te implici trup şi suflet şi măreşti pasul, pe cât posibil, ca să primeşti deja laudele visate. Poate fi vorba şi de o şansă rară de afirmare în faţa unor persoane care, de acum înainte, te pot privi cu alţi ochi, vorbind despre tine în termeni elogioşi. Meriţi felicitări pentru ceea ce faci!

Horoscop 1 octombrie 2018. Scorpion

Nimereşti într-un mediu foarte violenţ în care se spun lucruri dure, se apelează la nervi, ceea ce tensionează relaţiile cu cei care îţi apar în cale. La asemenea tratament sever, ar fi bine să-ţi ţii şi tu sub control nervii, pentru că atmosfera creată poate fi de fapt scânteia unui scandal şi mai mare, pentru că şi tu eşti iritabil şi-ţi sare ţandăra imediat.

Horoscop 1 octombrie 2018. Săgetător

Nimic nu înaintează conform planurilor. Piedicile care se ivesc acum nu au legătură cu tine, de aceea devine frustrant că trebuie să baţi pasul pe loc din cauza altora care fac tot posibilul să-ţi taie ţie elanul. Insistă, luptă cu cei care ţi se opun azi cu încăpăţânare, pentru că ai ghinionul de a atrage alături de tine doar oameni pesimişti, negativişti, neputincioşi, care, la toate propunerile tale, spun doar că nu se poate.

Horoscop 1 octombrie 2018. Capricorn

Nu exagera cu pretenţiile şi cu autoritatea, pentru că unii s-ar putea să spună că ai depăşit limitele. E bine să ridici ştacheta suş dar unii nu au cum să ajungă nici la jumătate din ceea ce ceri tu şi ori îi faci pe ei să se simtă prosţ ori tu aluneci spre o zonă depresivă generalizând că oamenii sunt mult sub aşteptările tale. Fii tu mai modest şi priveşte oamenii aşa cum sunţ fără să ceri de la ei imposibilul. Pune-te în pielea lor şi vezi dacă tu ai putea corespunde standardelor impuse de tine.

Horoscop 1 octombrie 2018. Vărsător

Toate merg pe dos astăzi în relaţia cu ceilalţi. Unii te irită şi te atacă permanent cu acuze pe care poate nici nu le meriţi, în timp ce alţii te trag înapoi cu poveşti panicarde care au efect asupra psihicului tău nu tocmai puternic. Din cauza celor din jur nu-ţi merge ţie perfect astăzi, pentru că auzi tot felul de veşti neplăcute şi baţi pasul pe loc din cauza îndoielilor sau răutăţilor celor care îţi ţin companie.

Horoscop 1 octombrie 2018. Peşti

Lucrurile o iau razna în jurul tău şi intri cumva în panică. E normal să-ţi pierzi cumpătul când vezi că toate se dau peste cap şi nu mai ştii cum să le ţii sub control, dar nu cumva îţi asumi vini mai mari decât ar trebui? Nu eşti tu singurul responsabil de situaţia aceasta, au mai participat şi alţii care au stricat toţ ca atare nu te încărca tu de unul singur cu toată povara!

De același autor

Related Articles