Trei persoane au decedat în urma unui accident produs duminică după-amiază pe E 85 la ieşirea din municipiul Adjud către Domneşti.

Accidentul s-a produs după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un altul care circula regulamentar, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului au rezultat opt victime, dintre care trei au decedat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea a intervenit la faţa locului cu o autospecială de stingere incendii şi un modul SMURD de descarcerare de la Secţia de Pompieri Adjud, o ambulanţă SMURD şi autospecială de transport personal şi victime multiple de la Detaşamentul de Pompieri Focşani şi o ambulanţă SMURD de la Staţia de Pompieri Panciu.

”Duminică,  în  jurul orei 16:16, un bărbat, de 53 de ani, din judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, pe direcţia Focsani-Adjud, în afara localităţii Domneşti, la km 225, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 39 de ani,din municipiul Adjud. Din nefericire, în urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto in varsta de 53 de ani şi a doi pasageri în autoturismul condus de acesta, respectiv o femeie de 47 de ani şi un bărbat de 48 de ani.

Două femei de 50 respectiv 52 de ani, pasagere in acelaşi autoturism , au fost rănite grav. Totodată, conducătorul auto in varsta de 39 de ani precum si un bărbat şi o femeie, ambii de 65 de ani, au fost răniţi uşor.” –  a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.