Horoscop 28 septembrie 2018

HOROSCOP 28 septembrie 2018 – Berbec

Partenerul îţi reproşează că eşti încăpăţânat pentru că mereu vrei ca lucrurile să fie doar cum vrei tu. Urmează weekend-ul și ai ocazia să-i demonstrezi că nu e chiar așa.

HOROSCOP 28 septembrie 2018 – Taur

Ești obosit și ești gata să renunţi la proiectul la care muncești de ceva vreme. Nu te grăbi, s-ar putea să apară un ajutor neaşteptat din partea cuiva din anturaj.

HOROSCOP 28 septembrie 2018 – Gemeni

Niște probleme neprevăzute îți dau programul peste cap și te obligă să amâni unele planuri. Nu dispera, ia-le pe rând. Cu răbdare le rezolvi pe toate şi îţi rămâne timp şi pentru ceea vroiai să faci.

HOROSCOP 28 septembrie 2018 – Rac

Astăzi ai o zi încărcată, dar sunt în jurul tău câteva persoane dispuse să te ajute. În felul acesta nu îţi va fi greu să termini ce tot ceea ce ți-ai propus.

HOROSCOP 28 septembrie 2018 – Leu

Persoana iubită are planuri mari pentru weekend. Atenție, nu vei avea nicio clipă de odihnă! Dacă nu îţi convine, discutaţi problema deschis şi găsiţi o variantă de mijloc.

HOROSCOP 28 septembrie – Fecioara

Nu ești în cea mai bună formă. Te-ai certat cu un prieten din cauza unei discuţii mai vechi. Acum îţi pare rău că te-ai înfierbântat atât. Treci peste mândrie şi dă-i un telefon.

HOROSCOP 28 septembrie – Balanta

Eşti agitat. Te-a alarmat o veste primită de la un prieten plecat din țară și ești gata să acționezi. Înainte să iei totul în serios, asigură-te că ceea ce spune este adevărat.

HOROSCOP 28 septembrie 2018 – Scorpion

După ultimele cheltuieli ai cam rămas fără bani. Dacă nu vrei să intri în datorii, evită să ajungi în locuri în care să ai parte de multe tentații. Nici nu te gândi să faci un împrumut!

HOROSCOP 28 septembrie 2018 – Sagetator

A fost o săptămâna plină care te-a epuizat. Ai nevoie de odihnă, așa că nu-ți fă planuri mari pentru weekend. Ai grijă, pot apărea unele probleme de sănătate, nu ceva grav, dar nu trebuie neglijate.

HOROSCOP 28 septembrie 2018 – Capricorn

Ți se cere să iei o decizie în privința unei noi oferte de muncă. Nu te grăbi. Încearcă să te consulți cu cineva din domeniu şi, de ce nu, cere și părerea partenerului de viață.

HOROSCOP 28 septembrie 2018 – Varsator

Ai niște bani și vrei să-i investești. Nu te ghida numai după sfaturile persoanelor care par binevoitoare, pentru că riști să dai greș. Analizează bine toate variantele înainte să faci o alegere.

HOROSCOP 28 septembrie – Pesti

O întâlnire de dimineață te face să vezi lucrurile cu alți ochi. Nu credeai că totul poate fi atât de simplu. Acum poți să te ocupi liniștit de ceea ce până acum ți se părea imposibil de realizat.

Cele mai citite

Related Articles