Comuna Cornereva va avea în premieră o secție de lupte!

565

Comuna Cornereva va avea în premieră o secție de lupte, unde vor fi pregătiți pentru performanță copiii de la școlile de pe raza comunei, care au aptitudini pentru acest sport!

“Este o premieră la noi, am gândit-o de mai mult timp să facem ceva și pentru acești copii talentați din comuna noastră cărăra le place sportul! Ținând cont că suntem o comună din zona de munte, avem și copii cărora le place partea asta de lupte! Cam aceasta a fost gândirea și Consiliul Local a fost de acord să încercăm să constituim aici o asociație sportivă! Eu sunt convins că va avea un impact pozitiv în cadrul comunei, deoarece copiii au o preocupare, în afară de a învăța să practice și un sport, iar eu cred că secția de lupte va prinde foarte bine la noi!”, ne-a declarat Nicolae Novăcescu – primarul comunei Cornereva.

Copiii vor fi pregătiți de antrenorul Gore Iliescu care, dealtfel, s-a întâlnit aseară cu primarul Nicolae Novăcescu și consilierii locali ai comunei Cornereva, cărora le-a prezentat această intenție de dezvoltare a luptelor și în comuna din Munții Cernei! Aleșii locali au fost unanim de acord că înființarea secției de lupte este de bun augur la nivelul comunei și un bun prilej pentru copii pentru a-și valorifica potențialul în acest sport!

După 1 octombrie, antrenorul Gore Iliescu se va deplasa la școala din Cornereva unde va efectua selecția copiilor care se vor pregăti în cadrul secției și va fi stabilit programul de pregătire!

Paul-Sever SMADU