”Stăpânul inelelor”, la ceas aniversar! Dan Grecu, contribuție majoră la revenirea la Reșița a lotului național de juniori

180

Dan Grecu, vicepreşedintele Federaţiei Române de Gimnastică şi arbitru internaţional, cel care a adus României prima medalie la gimnastică masculină şi primul campion mondial din gimnastica românească, împlineşte ,miercuri, 26 septembrie, 68 de ani.

Radio Reșița îi transmite toate gândurile bune la ceas aniversar și îi mulțumește pentru demersurile pe care le-a făcut în încercarea de a readuce la Reșița, lotul național de gimnastică juniori al României.

Dan Grecu spunea, în luna mai, prezent la Campionatul Național de gimnastică pentru juniori III, desfășurat la Reșița după 16 ani, că nu este exclus ca la Reșița să se pregătească pe viitor lotul național de juniori:

Exact miercuri la Comitetul Olimpic și Sportiv Român se poartă discuțiile finale dacă speranțele gimnasticii românești se vor pregăti la Reșița. Prof. Marius Crețeanu directorul CSS Reșița are detalii:

La Reșița ar urma să se pregătească 14 sportivi, coordonați de trei antrenori, printre care și Dan Grecu.

Reșița a revenit pe harta orașelor care găzduiesc competiții naționale de gimnastică, odată cu organizarea ediției din acest an a Campionatului Național de juniori III, la aceasta adăugându-se și faptul că în proporție de peste 90 %  lotul de juniori al României va ajunge în municipiul de pe Bârzava.

Dan Grecu: „Succesul îl datorez talentului de a munci”

Cristina Corocan