Dublă victorie pentru naționala de fotbal în sală a României, antrenată de reșițeanul Robert Lupu, în meciurile amicale cu Albania

199

UPDATE: Selecţionata naţională de futsal a României a câştigat ambele partide amicale disputate cu reprezentativa Albaniei, marţi şi miercuri, la Arad.

Marţi, în primul meci, tricolorii s-au impus cu scorul de 3-1 (2-0), prin golurile marcate de Mimi Stoica, Savio Valadares şi Adrian Pânzaru.

În alt doilea joc, disputat miercuri, România s-a impus cu scorul de 4-3 (2-2), pentru echipa antrenată de Robert Lupu marcând Mimi Stoica, Henrique Ribeiro, Liviu Ruxandari şi Paulo Ferreira.

Lotul României pentru aceste partide a fost următorul: Vlad Iancu (Informatica Timişoara), Petrişor Toniţă (Autobergamo Deva), Andrei Grigoral (FK Odorehiu Secuiesc) – portari; Adrian Pânzaru, Attila Biro, Paulo Ferreira (toţi de la Autobergamo Deva), Savio Valadares, Valentin Ilaş, Liviu Ruxandari, Mimi Stoica (toţi de la Informatica Timiloara), Octavian Cireş, Andrei Crăciun (ambii de la United Galaţi), Alpar Csoma (FK Odorheiu Secuiesc) şi Henrique Ribeiro (Cartagena/Spania).

Următoarele jocuri oficiale ale naţionalei de futsal a României vor fi în toamna lui 2019, în calificările pentru Cupa Mondială 2020, precizează site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Naţionala de fotbal în sală a României,antrenată de reșițeanul Robert Lupu, dispută marți, 25 septembrie și miercuri,26 septembrie la Arad, două amicale cu naționala Albaniei. Prezent în studioul Radio Reșița, selecționerul Robert Lupu a vorbit despre dubla cu naționala Albaniei:

” Urmează o dublă cu Albania, în cantonamentul de cinci zile de la Arad.Încercăm din nou să aducem jucători tineri, jucători de bază, pe care vrem să-i vedem cu evoluează și să ne deschidem mai mult viziunea și către alți jucători și să reușim în dubla aceasta cu Albania să facem două meciuri bune în vederea calificări la Campionatului Mondial”, a spus Robert Lupu.

Primul meci amical dintre selecționatele de fotbal în sală ale României și Albaniei are loc marți, de la ora 18, iar returul miercuri, de la ora 12, în Sala Victoria din municipiul Arad.

Următoarele meciuri oficiale ale României  la fotbal în sală au loc anul viitor, în octombrie  și se vor disputa în calificările pentru Cupa Mondială 2020.

Cristina Corocan