[FOTO] „Singuri, dar împreună”, de la ora 22, cu Maria Aghescu !

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară despre dansul popular autentic, despre pasiuni şi dragoste de viaţă cu Maria Aghescu, dar și despre „rolul” de mamă a peste 100 de copii la Ansamblul Folcloric Bârzava Reșița, la emisiunea „Singuri, dar împreună”, de la ora 22.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu Maria Aghescu.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

1 COMENTARIU

  1. Multumim lui Dumnezeu ca existati, Mery Aghescu, intreg colectivul Ansamblului Folcloric ”BARZAVA” si nu numai, VA IUBIM MULT! Multumim si Radioului Resita ca exista si il putem asculta zi de zi, va iubim pe toti! Mandrii ca suntem ROMANI!

Comments are closed.