[FOTO] Cu câteva ore înainte de Ziua Limbii Române, 31 august, în această seară la emisiuna „Singuri, dar împreună” avem alături de noi un dascăl, Luci Peia

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Cu câteva ore înainte de Ziua Limbii Române, 31 august, în această seară la emisiuna „Singuri, dar împreună” avem alături de noi un dascăl, Luci Peia care, ne va face vorbire despre importanța și rolul învățământului în Anul Centenar, dar cu precădere despre un proiect extrem de ambițios ce se derulează în Caraș-Severin: Școala duală.

Avantajele acestei școli sunt:
Bursă de 200 de lei de la stat şi 200 de lei de la angajator, cazare şi masă gratuite, transport la şi de la locul de practică, prânz gratuit la locul de practică, vestimentaţie pentru practică, asigurare şi rechizite şcolare, acestea sunt facilităţile oferite de Şcoala Duală din Reşiţa.
Cu toate acestea, doar 66 de locuri au fost ocupate după prima etapă de înscriere.

A doua sesiune de înscriere pentru Şcoala Duală se va desfăşura în perioada 3-6 septembrie.

Absolvenţii claselor a VIII-a pot opta pentru meseriile de operator CNC, sudor, electrician, lăcătuş, confecţioner, instalator, tâmplar, zugrav, comerciant-vânzător, bucătar, ospătar, lucrător hotelier. În Caraş-Severin clase de învăţământ dual funcţionează la Colegiul Tehnic, Colegiul Cărăşan şi la Colegiul Economic al Banatului Montan.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu profesorul Luci Peia.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău