Horoscop 30 august 2018

Horoscop 30 august 2018 Berbec
Berbecii sunt în căutarea sufletului pereche. După o perioadă apăsătoare de singurătate, astăzi vor conștientiza că nimic nu se întâmplă ca prin minune, în dragoste, și că trebuie să fie deschiși dacă vor să aibă o șansă la fericire. A găsi un partener de viață prespune a renunța la confortul canapelei. Desigur, nu se va întâmpla nimic peste noapte, dar această schimbare de mentalitate le va oferi, pe viitor, nenumărate oportunități. De acum înainte e doar o chestiune de timp.

Horoscop 30 august 2018 Taur
Taurii sunt sfătuiți să aibă mare grijă dacă vor să facă unele compromisuri. S-ar putea, dincolo de utilitatea negocierii, în rezolvarea unor probleme, să-și piardă independența și să ajungă să facă lucruri care nu-i caracterizează. Așadar, dacă ți se propune un compromis analizează cu atenție fiecare detaliu, pentru a detecta orice urmă de interes ascuns. Nu totul e ceea ce pare.

Horoscop 30 august 2018 pentru Gemeni
Taurii au parte de dezamăgiri din partea prietenilor apropiați. Unul dintre camarazii tăi îți promite că te va ajuta într-o problemă importantă, doar pentru a dispărea fără urmă la momentul decisiv. Nu ai de ce să-i cauți scuze, era de datoria lui să anunțe din timp dacă a intervenit ceva. În plus, prietenii nu se lasă la greu și sub nicio formă nu e fac nevăzuți atunci când intervin situații neplăcute.

Horoscop 30 august Rac
Astăzi, Racii se trezesc cu faţa la cearşaf. Nu vor să comunice şi le va fi extrem de greu să-şi controleze starea de spirit extrem de iritabilă. În acelaşi timp, Racii iau o decizie înţeleaptă. Îşi dau seama că cel mai bun lucru ar fi să evite lumea ca să nu supere sau să jignească pe cineva din greşeală. Ca rezultat, joi, Racii se vor izola încercând să scape de posibile situaţii dificile. Racii nu vor fi reţinuţi însă cu animalul de companie al vecinului, al cărui comportament îi deranjează foarte tare pe aceşti nativi.

Horoscop 30 august Leu
Leii vor trebuie să apeleze la înţelepciune şi tact. Li se va încredinţa un proiect complex, care implică negocieri cu o persoană extrem de dificilă. Îmtr-un final, Leii o vor convinge pe această persoană că sunt corecţi, iar negocierile se vor termina în favoarea acestor nativi. Acest lucru le va demonstra şefilor că sunt extrem de diplomaţi şi capabili aşa că nu vor ezita în a le încredinţa în continuare proiecte complicate. E posibil să vină chiar și o mărire de salariu!

Horoscop 30 august Fecioară
Fecioarele vor încerca astăzi să facă ordine în viaţa lor personală. În plan personal, aceşti nativi sunt pregătiţi să pună capăt relaţiei de iubire actuală. Cel sau cea care le-a aprins câlcâiele Fecioarelor îi vor convinge că trebuie să fie împreună. Vor înțelege că urmează o perioada de acomodare, însă asta nu va pune mari probleme. Totul se va rezolva de la sine. Fecioarele au şansa să înceapă o relaţie de dragoste care poate dura o viaţă. Aşa că, sfatul astrelor pentru aceşti nativi este să nu rateze o astfel de şansă!

Horoscop 30 august Balanţă
Balanţele se vor preocupa, astăzi, în principal, de rutina zilnică. Iniţial, veţi face în aşa fel încât să terminaţi în timp util toate lucrurile ce ţin de locul de muncă, după care vă veţi ocupa de curăţenie. Spre seară, veţi primi vizita unui prieten alături de care toate problemele de zi cu zi vor dispărea. Acest prieten vă va ajuta să vă înveseliţi cu nişte poveşti ciudate despre colegii lui de muncă. Peste toate, acest moment al zilei vă va părea cel mai important din ultima perioadă.

Horoscop 30 august 2018 Scorpion
Din nefericire, Scorpionii vor avea parte, astăzi, de o doză mare de pesmisim. Veţi înceta să mai credeţi în succesul proiectelor la care aţi muncit din greu în ultima perioadă. Este absolut necesar, cât mai repede posibil, să vă recuperaţi încrederea în sine şi să porniţi la luptă pentru a trece cu bine peste toate problemele. Dacă aveţi un prieten bun care este un bun ascultător şi care v-a mai oferit în trecut sfaturi, nu ezitaţi să îi cereţi ajutorul. Vă va oferi o lecţie de care chiar aveţi nevoie.

Horoscop 30 august Săgetător
Săgetătorii vor fi ‘binecuvântaţi’, astăzi, cu titlul de ‘fashionist/ă’. Totul se va întâmpla la locul de muncă, acolo unde vă veţi lăuda toată ziua despre hainele pe care le purtaţi. Discuţia va fi atât de aprinsă încât toţi colegii vor fi distraţi de la lucrurile pe care le avea de terminat şi vor fi foarte implicaţi în conversaţie. Şeful vostru va fi deranjat de faptul că nimeni nu munceşte din cauza felului în care v-aţi îmbrăcat, însă va înţelege şi chiar va participa la discuţie. Într-un final, veţi fi obligaţi să dezvăluiţi magazinul de unde v-aţi cumpărat hainele.

Horoscop 30 august Capricorn
Joi, Capricornii vor avea ocazia să cunoască o persoană care îi va impresiona cu adevărat. O veţi cunoaşte când veţi primi o misiune la serviciu şi va trebui să colaboraţi cu această persoană. Ajutorul său va fi esenţial şi veţi fi uimit de cât de bine pregătită este. Veţi lega o prietenie care vă va fi, pe viitor, de foarte mare folos. De pe urma experienţei proaspătului amic, veţi învăţa multe lucruri care vă vor fi extrem de folositoare la job, dar şi în viaţă!

Horoscop 30 august Vărsător
Sfârşitul de lună pare să nu-i prindă chiar în formă pe Vărsători. Unii se simt obosiţi după săptămânile istovitoare în care a trebuit să supliniţi golurile lăsate de colegii plecaţi în concediu. Alţi Capricorni, care s-au întors acum la rândul lor din vacanţă, simt că nu au reuşit să se adapteze ritmului de lucru. Nu fiţi dezamăgiţi că nu vă iese mai nimic din ce v-aţi propus, spune horoscopul. Luaţi lucrurile uşor, cu calm şi relaxat. Vă veţi reveni în doar câteva zile, aveţi nevoie doar de o reîncărcare a bateriilor. Gândiţi-vă, curând vine şi weekendul salvator!

Horoscop 30 august Peşti
Este o zi în care păreţi preocupaţi mai mult de relaţia cu partenerul vostru de viaţă. Simţiţi că, în ultima vreme, au fost ridicate mai multe probleme în cuplu, care au scos la iveală stres şi nemulţumire. Încercaţi să găsiţi rezolvare. Dacă jumătatea voastră vă acuză de ceva, nu replicaţi tot cu un reproş! În loc să escaladaţi o situaţie, mai bine fiţi primul care faceţi pasul înapoi. Horoscopul vă recomandă să faceţi concesii şi să fiţi împăciuitor. Veţi reuşi să daţi tonul împăcării, iar persoana iubită vă va urma exemplul!

Cele mai citite

Related Articles