Horoscop 29 august Berbec
Berbecii se confruntă cu mici probleme de sănătate. Deși nu sunt motive serioase de îngrijorare, sentimentul de slăbiciune îi impiedică să funcționeze la capacitate maximă, iar asta îi enervează la culme. Dacă nu te simți tocmai în formă maximă n-ar strica să-ți iei câteva zile libere. Ești om, nu munte, ai nevoie de odihnă pentru a fi la adevăratul tău potențial.

Horoscop 29 august 2018 Taur
Taurii sunt sfătuiți să facă rost de o doză serioasă de optimism, cât mai repede și prin orice mijloace. Îi așteaptă o întâlnire crucială iar starea de spirit poate face diferența dintre o afacere bună și una dezastruoasă. Dacă vor reuși să emane încredere, acuratețe și simplitate vor transforma această oportunitate într-o adevărată mașinărie de făcut bani.

Horoscop 29 august Gemeni
Câteodată, a fi la capătul puterilor poate fi începutul unei noi perioade, mai bune. Șefii tăi și-au dat seama că ești nefericit cu actualul job, fie că e vorba de activitatea propriu-zisă sau de bani, și vor să îți propună o mărire de salariu, poate chiar ore mai puține de lucru, doar pentru a rămâne în firmă. Calitățile tale sunt apreciate, chiar dacă nu primești laude în fiecare zi. Rămâne să decizi dacă primești oferta sau o iei de la capăt în altă parte.

Horoscop 29 august Rac
Racii îşi fac astăzi o autoevaluare destul de serioasă. Va fi declanşată de un episod neașteptat care va apărea la locul de muncă. Șeful acestor nativi îi va certa pe aproape toţi colegii cu care lucrezi. Şi, în mijlocul acestor mustrări severe, Racii vor fi lăudaţi. Mai mult decât atât, cuvintele lui vor stabili un exemplu pentru întregul personal. Aceste complimente îi blochează pe Raci, care nu ştiu cum să reacţioneze. În același timp, în sufletul lor are loc o adevărată jubilare.

Horoscop 29 august 2018 Leu
Astăzi, 29 august, Leii ar trebui să nu se gândească la o schimbare în plan amoros. Trebuie să lase totul așa cum este în prezent. Dacă schimbările sunt destinate să se întâmple, ele se vor întâmpla în ciuda voinţei lor. Este important ca Leii să comunice cu jumătatea lor. Dacă sentimentele Leilor sunt cu adevărat puternice și profunde, Leii nu trebuie să se teamă de schimbări. Sfatul astrelor pentru aceşti nativi este să aştepte şi să nu înceteze să creadă că lucruri bune aşteaptă să se întâmple.

Horoscop 29 august Fecioară
Fecioara, astăzi, va fi inspirată de un dialog cu cealaltă jumătate. În cele din urmă, persoana iubită va anunța că susține pe deplin ideile acestor nativi. Apare ideea apariţiei unui copil în cuplu. Iar asta cât mai curând posibil. Este un pas foarte important pentru Fecioare, la care aceşti nativi încep să se gândească foarte serios. Cei care sunt în cuplu vor pune la punct un plan de economii, astfel încât când se va naşte, bebelușul să se bucure de tot ce are nevoie.

Horoscop 29 august Balanţă
Balanţele au astăzi un singur scop: să facă economii majore. Pe lângă faptul că veţi rămâne în casă doar pentru simplul fapt că nu vreţi să vă atingeţi de banii familiei, veţi fi în stare chiar să respingeţi invitaţia celui mai bun prieten/celei mai bune prietene de a ieşi în oraş. Şi dacă tot aţi decis să rămâneţi în casă, veţi îmbina utilul cu plăcutul şi veţi încerca să rezolvaţi anumite probleme casnice ce vă deranjează de ceva vreme.

Horoscop 29 august Scorpion
Scorpionii vor fi mai atenţi astăzi la propria imagine şi propriile interese sau hobby-uri. În acest context, viaţa vi se va diversifica, lucru care însă nu se întâmplă şi în relaţia de cuplu. Iubitul/iubita va fi în coninuare singur/ă şi plictisit/ă şi nu va înţelege de unde aveţi atât de multă energie pentru hobby-uri. Până ca relaţia voastră să se deterioreze, ar fi cazul să luaţi o pauză de la propriile interese şi să vă ocupaţi de persoana iubită. Poate chiar să o încurajaţi să participe la hobby-urile voastre.

Horoscop 29 august Săgetător
Săgetătorii vor avea parte, astăzi, de un conflict cu o persoană care doreşte cu orice preţ să îi despartă de actualul partener. Cel mai probabil, această persoană face parte din echipa voastră de la locul de muncă. Dacă vă ghidaţi în viaţă după principii sănătoase, veţi refuza orice avans venit din partea acestei persoane. În caz contrar, vă veţi implica într-o relaţie pasageră total nesănătoasă. Totuşi, dacă sunteţi decişi să refuzaţi avansurile, trebuie să o faceţi în mod direct şi strict. Un refuz politicos nu va fi înţeles.

Horoscop 29 august Capricorn
Detaşarea emoţională mult aşteptată a sosit, dragi Capricorni. Treburile de zi cu zi vor decurge mult mai relaxat decât până acum, iar pe seară veţi avea parte de clipe plăcute alături de cei dragi. Momentul culminant al acestei zile vă poate aduce o întâlnire sau chiar o călătorie, doar în compania partenerului dvs. Indiferent de ce va fi vorba, cu siguranţă vor fi momente speciale care vă vor rămâne amintire mult timp de acum.

Horoscop 29 august 2018 Vărsător
Vărsătorii vor refuza astăzi să facă o alegere clară în privinţa partenerului de viaţă, câtă vreme au la îndemnână mai multe opţiuni. În felul acesta vor risca să îi ofenseze pe aceia care şi-au declarat atracţia în nenumărate rânduri. În cele din urmă, dacă stau prea mult pe gânduri, riscă să piardă respectul oamenilor din jur şi să sfârşească în singurătate. Astrele îi îndemnă să îşi asculte inima în alegerea făcută.

Horoscop 29 august 2018 Pești
Veşti bune în relaţia de cuplu, pentru Peşti. O zi bună pentru refacerea unei căsătorii care părea pierdută. Partenerul va căpăta mai multă încredere în dvs, încât aţi putea chiar să flirtaţi cu altcineva în mesaje pe reţelele sociale şi să nu trebuiască să ascundeţi asta. Pe lângă asta, pe seară, veţi primi chiar o surpriză, una la care partenerul de viaţă lucrează de ceva vreme.