Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În acest an 2018 serbăm împreună 100 de ani de România Mare, 90 de ani de Radio România, radioul care şi-a bucurat ascultătorii cu informaţii corecte, muzică de calitate, dar şi cu teatru radiofonic. Vocile artiştilor români au pătruns pe calea undelor în sufletele voastre şi au rămas în amintirea tuturor generaţiilor de români, cu toţii slujitori al limbii şi literaturii române.

În această seară, la emisiunea „Între noi. Rămâne între noi”, ne întâlnim cu jurnalistul, scriitorul, deținător al unui portofoliu intelectual demn de admirat, Daniel Botgros, care recidivează cu o nouă carte, un roman pe numele său ”Adam”, apărut la Editura Pavcon din București, ce urmează a fi lansat sâmbătă, 8 septembrie 2018, de la ora 12, la Universitatea Eftimie Murgu, partener al celei de-a 39 Conferințe Naționale a Scriitorilor și Creatorilor de SF și Fantesy – ROMCON.

Volumul are 270 de pagini, poartă o ilustrație de Laurențiu Butuc, este structurat pe două părți, fiind apreciat deja de critica literară de profil. O acțiune plasată foarte departe în viitor, o miză tulburătoare pentru umanitate, profund marcată de evoluția tehnologiei. Volumul va fi prezentat de editorul, scriitorul și jurnalistul Constantin Pavel, directorul general al Editurii Pavcon, o casă editorială profesionistă, modernă, aflată în plină ascensiune.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu Daniel Botgros.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău