Audienţele prefectului în teritoriu continuă pe Valea Caraşului

Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin continuă programul de audienţe acordate în teritoriu de prefectul Matei Lupu. O nouă sesiune de audienţe va avea loc joi, 30 august, la Oraviţa.

Întâlnirea prefectului cu cetăţenii interesaţi, care sunt aşteptaţi să vină şi din localităţile din întreaga zonă pentru a-şi expune problemele, de competenţă legală a Instituţiei Prefectului, va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local (etajul I), de la sediul Primăriei Oraşului Oraviţa, cu începere de la ora 11,00.

Înscrierea solicitanţilor se face zilnic, până la data audienţei, între orele 8,30 şi 15,30, personal, la secretariatul Primăriei Oraşului Oraviţa.

De asemenea, la numărul de telefon 0255-210459, consilieri din cadrul Compartimentului Comunicare, Informare şi Relaţii Publice al Instituţiei Prefectului vor consemna datele de contact ale cetăţenilor interesaţi, dar şi problematica la care doresc să se refere în întâlnirea cu reprezentantul Guvernului în teritoriu, după următorul program: luni şi marţi, între orele 8,30- 16,00; miercuri, între 8,30 – 18,00, informează Instituţia Prefectului