Un copil de numai 10 ani a murit, duminică noapte, într-un grav accident rutier care a avut loc în judeţul Ialomiţa. Alţi cinci oameni, între care o femeie gravidă şi doi copii, au fost răniţi, a relatat Mediafax.

Conform reprezentanţilor ISU Ialomiţa, accidentul rutier a avut loc pe DN2A, la ieşirea din Andrăşeşti spre Orboeşti, în accident fiind implicate două autoturisme. În urma impactului, şase persoane, trei copii şi trei adulţi, au fost rănite.

La faţa locului au intervenit o autospecială specializată în descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, cu medic și trei ambulante SAJ, dintre care una cu medic.

„Un băiat în vârstă de 10 ani a fost găsit în stop cardiorespirator la sosirea echipajelor de intervenţie. Un echipaj SAJ cu medic i-a aplicat manevre de resuscitare timp de aproximativ 60 de minute, fără rezultat”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

O femeie de 32 de ani, gravidă, un bărbat de 30 de ani, un băiat de 7 ani şi o fata de 10 ani au fost transportaţi la spitalul din Slobozia cu echipajele SAJ, iar un tânăr de 19 ani, cu echipajul de pe ATPVM.

Poliţiştii de la circulaţie continuă cercetările pentru a stabili dinamica accidentului și cine se face vinovat de producerea acestuia.