BĂILE CULTURALE HERCULANE – o săptămână de evenimente în stațiunea de pe Valea Cernei!

În stațiunea de pe Valea Cernei se derulează în perioada 27 august – 1 septembrie proiectul BĂILE CULTURALE HERCULANE, al cărui obiectiv îl reprezintă promovarea patrimoniului local , prin îmbinarea resurselor culturale și resurselor naturale ale Băilor Herculane.

„Proiectul BĂILE CULTURALE HERCULANE este în primul rând despre oameni și este vorba atât despre oamenii care s-au implicat în proiect, cât și despre comunitatea de aici și ne dorim foarte mult să ajungem la ei și să atingem niște valori care, cumva, au fost uitate! Vor fi picturi murale, proiecții de film, muzică, va avea loc construcția unui pavilion… vor fi lucruri frumoase, care să implice comunitatea și să aibe o săptămână în care să nu ducă lipsă de activități! Poate participa oricine este interesat de ceea ce promovăm noi, în general vorba, pentru că despre aceasta e vorba! Nu avem o țintă anume, pot participa copii, adulți, oameni mai în vârstă, cine dorește!”, ne-a declarat Patricia Andrada Blidariu – reprezentanta organizatorilor.

Evenimentul din Băile Herculane este organizat de Asociația Culturală pentru Intervenție Artistică, Asociația LOCUS, Asociația LA UN LOC, Cinemobilul și Primăria orașului Băile Herculane, RADIO REȘIȚA fiind partenerul media al proiectului BĂILE CULTURALE HERCULANE.

Paul-Sever SMADU

foto facebook