Horoscop, 25 august 2018

BERBEC – Cei născuti în zodia Berbec au ocazia de a face o călătorie, fie pentru a vizita o persoană dragă, fie pentru a-si consolida relatia cu partenerul de cuplu. Contextul astral este favorabil manifestării sentimentelor, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi îndeamnă pe nativi să fie calmi, binevoitori si răbdători.

TAUR – Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de evenimente care să le scoată în cale persoane importante, persoane care să-i ajute sau care să le propună o colaborare. Nativii trebuie să analizeze cu atenție detaliile și să nu ia decizii pripite. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere acestora mai multă grijă la capitolul sănătate, limitarea nivelului de stres și o alimentație echilibrată.

GEMENI – Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de momente liniștite alături de cei dragi, dialogul cu partenerul de cuplu fiind unul benefic. Este momentul ca nativii care au copii să-și îmbunătățească relația cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să nu se implice în activități cu grad sporit de periculozitate.

RAC – Cei născuți în zodia Rac pot fi puși în situații neprevăzute din care nu vor ști cum să iasă. Este posibil ca un eveniment petrecut fără voia lor să le dea peste cap niște planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează întâlnirea cu o persoană pe care nu au mai văzut-o demult, posibil un prieten din copilărie sau un fost coleg de școală.

LEU – Cei născuți în zodia Leu își dedică mare parte din timp familiei, iar contextul astral îi poate pune față în față cu o problemă legată de o rudă pe care nativii or trebui să o rezolve. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere nativilor să se odihnească mai mult și să apeleze la activități relaxante, care să le facă plăcere și să-i deconecteze de la stresul cotidian.

FECIOARA – Cei născuți în zodia Fecioară se axează în cea mai mare parte a zilei pe activitățile casnice și rezolvă probleme care țin strict de gospodărie. Nativii comunică excelent cu cei din jur, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere acestora să profite de ocazie pentru a clarifica o situație legată de un membru al familiei.

BALANTA – Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de reuniuni de familie sau evenimente care să le aducă în față persoane dragi pe care nu le-au mai văzut de ceva vreme. Nativii trebuie să aibă grijă ce subiecte de conversație abordează pentru a nu da curs unor conflicte, în special în cea de-a doua parte a zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe aceștia să-și asculte mai mult intuiția.

SCORPION – Cei născuți în zodia Scorpion își dedică timpul liber finalizării unor proiecte profesionale. Nativii dau dovadă de o bună organizare și un spirit întreprinzător, calități care-i conduc către reușită. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia unei colaborări avantajoase și de lungă durată, însă aceștia trebuie să fie foarte atenți la condițiile impuse.

SĂGETĂTOR – Cei născuți în zodia Săgetător pot avea ocazia de moment de a-și îmbunătăți situația financiară, însă nu trebuie să se aștepte la un proiect pe termen lung care să le aducă venituri constante. Nativii trebuie să aibă grijă la informațiile care le ajung la urechi și să se implice, să ia inițiativă acolo unde simt că pot face față provocării. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să nu facă cheltuieli de amploare și nici investiții.

CAPRICORN – Cei născuți în zodia Capricorn au parte de momente frumoase în relația de cuplu. Nativii pot cunoaște, prin intermediul partenerului, o persoană care să-i ajute ulterior în zona profesională, fie pentru a-și schimba locul de muncă, fie pentru a obține o promovare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe nativi să aibă grijă deoarece nu orice persoană care se arată binevoitoare va avea și gânduri bune.

VĂRSĂTOR – Pentru cei născuți în zodia Vărsător se crează un context astral favorabil negocierilor, iar nativii ar trebui să profite pentru a relua termenii unor colaborări mai vechi. Nu sunt favorizate întâlnirile cu prietenii, unde pot apărea conflicte din senin. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să petreacă mai mult timp cu partenerul de cuplu.

PEŞTI – Cei născuți în zodia Pești pot pleca într-o călătorie, într-o minivacanță alături de persoanele dragi, fie alături de membrii familiei, fie de prieteni apropiați. Cu toate că nativii vor sta cu gândul la niște proiecte și nu se vor putea detașa prea ușor de zona profesională, horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe aceștia să profite de timpul liber pentru –și reîncărca bateriile și pentru a se relaxa.