Accident extrem de grav astăzi în Timiș. Doi morți și un copil de 12 ani în comă

Un accident extrem de grav a avut loc duminică la prânz, 12 august, pe raza localităţii timişene Lenauheim. Șoferul unui autoturism în care se aflau trei persoane, nu a mai putut evita un cap de pod și a intrat în acesta. Ca urmare a impactului două persoane au decedat iar un băiat de 12 ani a fost grav rănit și transportat la spital.

„ISU Timiş intervine la un accident rutier în localitatea Lenauheim. În accident este implicat un autoturism în care se aflau trei persoane, doi adulţi şi un copil de 12 ani. În urma impactului, cu toţii au fost aruncaţi din autoturism. Cei doi adulţi au fost declaraţi decedaţi, iar minorul a fost transportat la spital, inconştient şi cu multiple traumatisme”, a declarat inițial presei purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă, a declarat că şoferul decedat era tatăl copilului, dar nu se cunoaşte încă identitatea celei de-a doua persoane decedate.

Conform tion.ro polițiștii au descoperit că șoferul autoturismului Opel nu avea nici măcar permis de conducere. Bărbatul avea 44 de ani. Oamenii legii spun că acesta s-a angajat într-o depășire, a pierdut controlul volanului, a rulat 50 de metri pe marginea drumului, iar apoi s-a izbit de capul de pod și mașina a început să se rostogolească.

Copilul ajuns în stare gravă la spital are 12 ani și este fiul șoferului. Medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața.

Cele mai citite

Related Articles