Medalii pentru înotătorii reșițeni la un puternic concurs internațional desfășurat în Serbia

306

11 înotători de la CSS Reșița au luat parte zilele trecute la un puternic concurs desfășurat în Serbia, în localitatea Ada. Rezultatele reșițenilor la Cupa Delphin au fost meritorii, ținând cont de participarea numeroasă. Detalii ne-a oferit directorul Clubului Sportiv reșițean, prof. Marius Crețeanu:

”La această competiție au participat aproximativ 400 de sportivi din: Marea Britanie, Kenya,SUA, Germania, Serbia, iar din România am avut deosebita plăcere să fim invitați noi de la CSS Reșița. Am obținut 5 medalii de aur: Denis Popescu la 50 m spate și 50 m fluture, Cătălin Neamțu la 50 m spate, Izabela Efrem la 50 m spate și Briana Alexandru la 50 m spate, la  categorii diferite de vârstă. Locuri II au obținut Cătălin Neamțu 50 m fluture, Briana Alexandru la 50 m fluture și Celine Berger la 50 m spate. Izabela Efrem s-a situat a III-a la 50 m fluture. Ștafeta de băieți a CSS Reșița o obținut locul II în sistem OPEN. A fost o competiție foarte frumoasă, condițiile de cazare și masă au fost excelente și sperăm ca să-i avem în mijlocul nostru la competiția noastră din octombrie.”

Înotătorii reșițeni se află în vacanță până la începutul lui septembrie, când se va redeschide Complexul Olimpic Sport și Sănătate, aflat acum în perioada anuală de reabilitare.

Cristina Corocan