O adolescentă de 13 ani din Oradea și-a înjunghiat propria bunică

O copilă de doar 13 ani din Oradea şi-a înjunghiat bunica de 65 de ani, cu mai multe lovituri de cuţit, miercuri seară, 8 augist, după ce bătrâna nu ar fi lăsat-o să iasă afară să se joace a transmis Antena 1.

Se pare că adolescenta şi-ar fi ieşit din minţi după ce bunica i-ar fi interzis să plece de acasă. Prin urmare a reacționat violent şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

Vecinii au sunat de urgenţă la 112 şi imediat, iar o echipă de poliţişti, criminalişti şi medici au ajuns la apartament. “La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti criminalişti şi se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi dacă viaţa victimei a fost pusă în pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Femeia de 65 de ani a fost transportată de urgenţă la spital şi este internată acum la secţia de Terapie Intensivă. Este rănită, dar starea ei e stabilă, spun medicii.

“Pacienta a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu plăgi înjunghiate torace posterior. Starea ei este stabilă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, Alexandru Mateoc.

Cele mai citite

Related Articles