Un avion cu 100 de persoane la bord s-a prăbușit în Mexic

Un avion cu cel puţin 100 de persoane la bord s-a prăbuşit marţi în statul Durango din nordul Mexicului, la scurt timp după decolare, relatează presa locală, preluată de DPA. Un reporter al reţelei Milenio a transmis că există în mod cert supravieţuitori care au mers pe jos până la o şosea pentru a cere ajutor.

Compania Aeromexico a confirmat printr-un mesaj în reţeaua Twitter, preluat de Reuters, că opera cursa respectivă, cu numărul 2431, cu destinaţia Ciudad de Mexico, şi a precizat că este vorba de un aparat Embraer 190 cu capacitate de 100 de pasageri.

Agenţia mexicană de protecţie civilă a comunicat, potrivit agenţiilor internaţionale de presă, că deocamdată nu are informaţii despre eventuale victime. Un purtător de cuvânt al agenţiei a afirmat că avionul a aterizat de urgenţă la circa 10 km de aeroportul de unde decolase.

Guvernatorul provinciei Durango, Jose Rosas Aispuro, a declarat unei televiziuni locale că unii martori au auzit “o bubuitură”, iar imediat după aceea avionul a ajuns la sol.

În imaginile transmise la televiziune se putea vedea coada avionului, cu logo-ul Aeromexico, pe un câmp cu vegetaţie.

AGERPRES

De același autor

Related Articles