Apa – scumpă la vedere în Bocşa Română: Datoriile unora atrag nemulţumirile altora!

296

Din cauza datoriilor unora mai mulţi locatari din blocurile de pe strada Ioachim Perian din cartierul Bocşa Română au rămas, mai bine de o săptămână, fără apă la robinete şi asta în condiţii de caniculă.

Cetăţenii care nu au niciun fel de datorii la întreţinere susţin că angajaţii societății de apă și canal, Aquacaraș, au luat apometrul şi au lăsat pe uscat locatarii din blocurile de pe strada Ioachim Perian. Oamenii au făcut şi demersuri la administratorul de bloc, doar că din spusele lor acesta este scump la vedere şi le lasă facturile la uşă.

Gabriela Bertea, una dintre locatare, a precizat pentru Radio Reşiţa că, oamenii sunt nevoiţi să aducă apă în recipiente din plastic de la fântânile şi izvoarele din apropiere. În plus sunt oameni bătrâni şi bolnavi care au nevoie de apă pentru consum şi menajer.

Despre situația din Bocşa Română am cerut informații și reprezentanților Aquacaraș de la care am aflat că e imposibilă sistarea alimentării cu apă potabilă a fiecărui apartament în parte, fapt pentru care furnizorul a întrerupt alimentarea cu apă la toată lumea.

Contactat telefonic de reporterul Radio Reşiţa, Dan Petrescu – directorul adjunct al SC Aquacaraş SA a promis că va verifica situaţia care îi nemulţumeşte pe bocşeni şi că va trimite un comunicat redacţiei pe acest subiect, însă deocamdată, niciun răspuns din partea domniei sale, iar pentru bocşeni o nouă zi fără apa pe care au plătit-o…

Vom reveni cu informaţii!

(Hardy Cvoica)