Primăria Caransebeş face investiţii importante cu fonduri europene!

456

Primăria municipiului Caransebeş continuă să facă investiţii importante cu ajutorul fondurilor europene. Două proiecte importante sunt pe cale de a fi implementate. Pe lista de investiţii se află şi Spitalul Municipal. Detalii ne oferă primarul Felix Borcean.

“Avem deja în implementare două proiecte pe fonduri europene, unul destinat comunităţilor defavorizate în valoare de 5 milioane de euro şi altul pe capacitate administrativă care presupune profesionalizarea resursei umane din primăria Caransebeş. Ne pregătim să depunem şi alte proiecte importante, precum reabilitarea unei părţi a Spitalului Municipal, cel de infecţioase cunoscut sub numele de Bora, iată şi o veste bună în ceea ce priveşte spitalul. Şi reabilitarea Şcolii Gnerale nr. 8”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Vă reamintim că o idee mai veche a municipalităţii din Caransebeş, aceea ca Spitalul Municipal de Urgenţă să fie susţinut financiar şi de localităţile din jur, prinde în sfârşit contur.

Prin Asociaţia Urgent LIFE primăriile din Caraş-Severin pot dona bani, care mai apoi vor fi utilizaţi de către conducerea spitalului pentru investiţii. Din păcate aceşti bani nu vor putea fi folosiţi pentru achitarea arieratelor aşa cum se dorea iniţial, susţine primarul Felix Borcean.

Daiana Roşca