Voința Lupac este foarte aproape de promovare în Liga a III-a

639

Formația cărășeană Voința Lupac este foarte aproape de a promova în Liga a III-a!

Echipa pregătită de Boșko Vișatovici a obținut sâmbătă, o victorie cu scorul de 1-0 împotriva echipei FC Corvinul Hunedoara, în prima manșă din barajul de promovare în Liga a III-a. Singurul gol al partidei a fost înscris de Iulian Mitru în minutul 11.

Returul va avea loc sâmbăta viitoare, la Lupac!

——————————————

Sâmbătă, 16 iunie se vor desfășura meciurile din barajul de promovare în Liga a III-a de fotbal. Campioana județului Caraș Severin, Voința Lupac va evolua pe arena Michael Klein din Hunedoara în prima manșă din încercarea de a accede în eșalonul III. Se va confrunta cu CS Hunedoara.

Ambele formații au cucerit titlul cu mult înainte de finalul Ligii a 4-a. Voința Lupac a avut un parcurs foarte bun cu o defensivă performantă, care a încasat doar 8 goluri în 22 de partide. Este a șaptea clasare pe podium pentru echipa din Lupac, la care se adaugă un titlu de campioană cucerit în anul 2015.

Înaintea jocului de la Hunedoara, antrenorul echipei cărășene, Boșko Vișatovici a declarat:

”Este o atmosferă bună. De luni am avut antrenamente zilnice, băieții sunt conectați doar pe ce avem de făcut în meciul cu cei de la Hunedoara. Adversara noastră e o echipă cu tradiție din România, iar noi mergem cu gândul să ne întoarcem cu un punct sau dacă se poate cu toate cele trei. Tot lotul este valid și mergem să facem o figură frumoasă, astfel încât suporterii, ascultătorii Radio Reșița să se bucure de victoria adusă pentru județul Caraș-Severin. Să ne întoarcem de la Hunedoara victorioși!”

Partida CS Hunedoara – Voința Lupac avea loc sâmbătă, 16 iunie de la ora 18.00. Tot sâmbătă se vor confrunta pentru un loc în Liga a III-a de fotbal și reprezentantele județelor Timiș și Mehedinți: ACS Dumbrăvița – Viitorul Șimian.

foto: AJF Caraș-Severin

Cristina Corocan