[FOTO] Performanța școlară a fost premiată astăzi în Parcul Central din Băile Herculane

510

În Parcul Central al stațiunii Băile Herculane s-a desfășurat astăzi festivitatea de premiere a elevilor Liceului HERCULES din orașul de pe Valea Cernei care în acest an școlar s-au remarcat prin rezultatele obținute la învățătură.

Au participat la această festivitate elevii ciclurilor gimnazial și liceal, părinții și rudele acestora, precum și cadrele didactice ale liceului. În deschidere, s-au adresat celor prezenți Cristian Miclău – primarul orașului Băile Herculane și Anda Șain – directorul Liceului Hercules. Conducerea administrației publice a orașului de pe Valea Cernei a decis, din acest an, să recompenseze financiar elevii care au obținut rezultate maxime la sfârșitul anului școlar, precum și pe cei care s-au remarcat prin premiile obținute la olimpiadele și concursurile la nivel național.

Am luat această decizie pentru a încuraja cât mai mult tinerii din Băile Herculane să se aplece și asupra învățăturii, deoarece învățătura este o bună călăuză pe mai departe în viață! Vom continua cu siguranță această acțiune și pe viitor noi sperăm că vom avea mult mai mulți elevi merituoși și aceste premii se vor înmulți!, a declarat Cristian Miclău – primarul orașului Băile Herculane.

Daria Andreea Ciobanu : Sunt foarte bucuroasă, am muncit foarte mult anul acesta și chiar mă bucur că am primit acest premiu! Nu mă așteptam, în ceilalți doi ani nu s-a organizat nimic de acest gen, dar mă bucur foarte mult! Colegilor care doresc să ajungă la performanță le recomand multă muncă, perseverență, ambiție și foarte… dar foarte multă răbdare, nu totul vine foarte ușor!

Alex Drăgulescu : Mă simt foarte bine, sunt bucuros că am primit un premiu bun! Am învățat, am tras cât am putut, am încercat să dau tot ce e mai bun din mine! 

Karina Spătaru : Sunt foarte fericită, deși a fost un an foarte greu, dar a decurs bine, am învățat din greu și bursa aceasta m-a motivat și mă motivează să învăț în continuare! Voi învăța constant până în clasa a XII-a, apoi probabil voi studia limbile străine și teatrul, în paralel!

Bogdan Cârdei : Mă simt fericit! E ceva foarte bun, e un pas înainte! Sincer nu mă așteptam, dar e bine că au dat aceste premii, ne mai stimulează și pe noi, elevii!

A urmat decernarea premiilor și mențiunilor în urma rezultatelor obținute în acest an școlar de elevii liceului din orașul de pe Valea Cernei, diriginții fiecărei clase anunțând care sunt laureații acestui an, după care evenimentul a fost sărbătorit la una dintre terasele din stațiune!

Paul-Sever SMADU