[FOTO] Raul Siladi,un pasionat de fotbal american, în această seară, de la ora 22!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Marii Uniri suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Aşa cum v-am obişnuit , la fiecare emisiune invitaţii noştri au întotdeauna ceva ce merită promovat şi susţinut. În această seară, invitatul nostru, Raul Siladi,  este medic stomatolog, absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” Timişoara, Facultatea de Medicina Dentară, dar are o pasiune specială: fotbalul american.


Raul Siladi este şi jucător şi se ocupă de organizarea finalelor  Campionatului Naţional de fotbal american, în parteneriat cu Primăria Reșița,  finale ce vor  avea loc pe stadionul Mircea Chivu, pe 30 iunie, în municipiul de pe Bârzava.Evenimentul se bucură şi de un program artistic, dar şi de multe surprize pentru spectatori.
Despre istoria fotbalului american şi cum a ajuns în România, dar şi despre echipa locală, Reşiţa Locomotives, vom afla de la distinsul nostru invitat, Raul Siladi.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu Raul Siladi.

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles