Atleții din Caransebeș au înregistrat alte recorduri la ”Naționale”

516

Atleții de la CSS Caransebeș au obținut alte rezultate meritorii la naționale!

La București s-a desfășurat Campionatul Național de atletism rezervat copiilor, la categoriile I, II, și III, la care CSS Caransebeș a fost reprezentat de 11 sportivi. S-au întrecut cei mai buni atleți din țară, la trei categorii de vârstă: 8-9 ani, 10-11 ani și 12-13 ani.

La copii I în proba de 1500 m Lucian Ștefan a obținut medalia de argint cu un timp foarte bun, un record personal. Tot la copii I, Denisa Ludica s-a clasat pe locul IV în proba de triatlon, cu recorduri personale în probele de 60 m și 800 m, iar Teodor Tucaliuc s-a  situat pe poziția a VI-a în proba de 300 m cu o performanță foarte bună. Recorduri personale la această vârstă și-a mai făcut și Răzvan Urban.

La copii II surpriza plăcută a fost Giulia Pîrvu, care s-a clasat pe locul V în proba de 500 m cu o performanță de timp foarte valoroasă.De asemenea în aceeași probă, sora ei, Leea a avut o comportare bună, fiind cu un an mai mică. La copii II, la 500 m și-au mai realizat recorduri personale și atleții Andrei Crașovan și David Tucaliuc.

La copii III, la proba de triatlon Aridan Tamaș și Ianis Ilia au realizat recorduri personale.

Antrenorul emerit și federal, Cristian Dragomir a făcut aprecieri despre evoluția atleților săi:

”Sunt mulțumit de rezultatele atleților din Caransebeș, unii chiar au excelat. Ei reprezintă generația care vine din urmă și sperăm să atragem pe lângă ei și alți copii. în felul acesta să creștem în continuare atleți pe care să-i adăugăm pe lângă cei existenți, pe care-i avem la Caransebeș, atât la juniori, cât și la seniori.”

Următoarea competiție la care vor lua parte atleții din Caransebeș este Campionatul Național de cadeți, de la finalul acestei săptămâni.

Cristina Corocan