[VIDEO] Bătălie pe Bega: Cele mai trăsnite ambarcațiuni din PET-uri se vor întrece la Timișoara!

210

O nouă cursă a ambarcaţiunilor din materiale reciclabile va avea loc pe Bega în acest sfârşit de săptămână.

Publicată de EcoStuff Romania pe Miercuri, 31 ianuarie 2018

Bărcile trăsnite, realizate în mare parte din PET-uri vor pluti pe Bega, din nou sâmbătă, 9 iunie într-o competiție organizată de EcoStuff România. Toate ambarcațiunile sunt realizate din materiale reciclabile, a precizat pentru Radio Reşiţa Radu Rusu, reprezentantul organizatorului.

10 de echipe vor lua startul cursei „Make it! Race it! Recycle it!”. Este vorba despre ambarcațiuni realizate din materiale reciclabile, care se vor întrece pe cursul Begăi. Locația este stabilită în dreptul Parcului Copiilor, pe malul opus, în parcarea de la Fratelli. Evenimentul, care va începe la ora 9.00, permite publicului să admire ambarcațiunile, care de care mai trăsnite. De data aceasta, printre cele 10 de echipaje, vor fi în mare parte angajați ai unor firme din judeţul Timiş, dar şi elevii unui liceu.

La ora 10.00, se va da startul, iar primele bărci trăsnite vor pleca în cursă. Se va pleca spre podul cu lacăte, de la intrarea din spate a Parcului Copiilor, după care ambarcațiunile vor reveni în zona de start. Vor fi două competiţii, una de viteză şi una de frumuseţe, iar la urmă se vor acorda şi premii, au declarat organizatorii pentru Radio Reşiţa.

Întreaga cursă va fi transmisă live pe pegina de Facebook a organizatorului evenimentului, EcoStuff România. (Hardy Cvoica)

Sursa foto şi video: facebook EcoStuff