Ca-n filme! O benzinărie din Lugoj a fost prădată de bani în câteva minute

Cel mai rapid jaf dat de trei tineri la staţia de carburanţi Petrom, de pe strada Caransebeşului din Lugoj, s-a încheiat la fel de repede cum a început. Poliţiştii lugojeni au reuşit să pună mâna pe făptaşi după numai câteva ore.

După primele cercetări, oamenii legii au luat în calcul că unul dintre angajaţi ar fi fost complicele hoţilor, furnizându-le codul şi lasând intenţionat o uşă deschisă, pentru a facilita acestora accesul spre camera unde se afla seiful, de unde au fost sustraşi în mai puţin de două minute, 156.000 de lei.

Cei trei s-au făcut nevăzuţi, iar alarma a fost dată la câteva ore după jaf, de un alt angajat care a găsit seiful gol.

O echipă operativă a Poliţiei Lugoj a preluat cazul şi după vizionarea imaginilor video captate de sistemul de monitorizare, a reuşit să reţină doi dintre suspecţi, iar al treilea, care se presupune că a sustras banii, a fost în cele din
urmă prins de poliţişti la Oradea. Prejudiciul a fost recuperat, iar cei trei făptaşi împreună cu complicele lor au fost introduşi în arestul IPJ Timiş pentru cercetări, urmând ca anchetatorii să stabilească exact dinamica infracţiunii.

(Ion Moldovan)

Cele mai citite

Related Articles