Medalie pentru atleta cărășeană Sorina Ciuche la Meeting Mladost din Bulgaria

281

Rezultat meritoriu pentru atleta Sorina Ciuche de la CSS Caransebeș-CSS Reșița la concursul internațional Meeting Mladost din Bulgaria.

Atleții cărășeni au luat parte la concursuri importante și la finalul săptămânii trecute. La Ruse în Bulgaria, Sorina Ciuche de la CSS Caransebeș-CSM Reșița a obținut medalie la concurs internațional Meeting Mladost, ediția a 7-a. Sorina Ciuche a participat cu echipa României de juniori III la primul ei concurs international “Meeting Mladost” în orașul Ruse. După o cursă de 800 metri foarte disputată a câștigat medalia de bronz. Despre evoluția sa antrenorul emerit federal, prof. Cristian Dragomir a afirmat:

”Performanța de timp nu a fost prea spectaculoasă, Sorina a fost puțin emoționată și a alergat 2 minute 19 secunde și 81 de sutimi. Timpul este foarte bun pentru vârsta aceasta, dar ea poate mai mult. Ieri a alergat la București tot în proba de 800 metri, la etapa I de Campionat Național de Cadeți și a luat locul III cu performanta de 2 minute 16 secunde și 96 de sutimi, ceea ce înseamnă record personal. Mă bucur că face parte dintr-o generație foarte bună, poate să crească în valoare și să ne reprezinte în viitor la marile competiții de seniori. Pentru CSS Caransebeș e un fapt pozitiv, deoarece nu întrerupem continuitatea reprezentativității în echipele naționale și la competiții oficiale de nivel internațional.”

La Campionatele Naționale de cadeți, Hanni Brecica de la CSS Caransebeș s-a clasat pe locul 2 în finala probei de 400 metri, unde s-a întrecut cu sportive mai mari decât ea cu trei ani.  De asemenea, Karina Nițu, tot de la ”școala de atletism” din Caransebeș a realizat un Personal Best în cursa de 1500 metri.

Urmează Campionatele Naționale pe categorii de vârstă și la toate aceste competiții, CSS Caransebeș va avea reprezentanți în concurs.

Cristina Corocan