BC Timișoara a câștigat amicalul de la Vrsac, ultimul meci din 2013

Vrsac - BC TimisoaraBC Timișoara s-a deplasat duminică, 29 decembrie, în Serbia, pentru un meci de verificare în compania formației KK Vrsac, locul 8 în prima ligă din țara vecină.

Deși lipsită de doi dintre cei mai buni jucători – Panic, accidentat, și Conley, care va reveni din SUA abia la începutul lunii viitoare – trupa lui Petricevic a început bine întâlnirea și avea +7 la finele primei perioade de joc. Debutul sfertului secund a fost mai slab, astfel că gazdele au echilibrat jocul, dat tot alb-violeții se aflau în față, la pauza mare.

Leii au venit “montați” de la vestiare, au controlat sfertul cu numărul 3 și au crescut distanța la zece puncte înaintea celei din urmă perioade de joc. Sfertul ultim a consfințit superioritatea formației bănățene, în ciuda faptului că baschetbaliștii din Vrșeț au fost la un moment dat aproape de a reechilibra partida.

Doi jucători ai echipei BC Timișoara au încheiat partida cu double-double, iar cea mai recentă achiziție, Nikola Vasojevic, a punctat consistent la toate capitolele, puncte, pase decisive, recuperări.

KK Vrsac – BC TIMIȘOARA 75-81 (17-24, 21-16, 14-22, 23-19)

La BC Timișoara au evoluat: Jovanovic 26 puncte, 10 pase decisive, Vasojevic 20 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări , Radulovic 16 puncte, 10 recuperări, Gacesa 6 puncte, 5 recuperări, Lăpuște 6 puncte, 3 recuperări, D. Andrei 5 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, Toth 2 puncte.

Aceasta a fost singura partidă amicală din scurtul intersezon de iarnă. Pentru “leii din Banat” urmează dubla din sferturile de finală ale Cupei României, cu CSM Oradea, la 8 și 12 ianuarie, cu primul meci în deplasare. Site-ul: bctimisoara.ro

Cele mai citite

Related Articles