Proiecte pentru modernizarea infrastructurii comunei Mehadia!

Conducerea administrației publice a comunei Mehadia va derula în perioada următoare o serie de proiecte de investiții care vizează cu prioritate infrastructura la nivelul întregii comune. 

Avem un proiect depus pe AFIR pentru Căminul cultural de la Plugova și, bineînțeles, aș dori să începem și procedura pe cele trei proiecte pe care le-am prins prin PNDL : încă 4 km de străzi în comuna Mehadia și satul Globurău, de asemenea avem modernizarea și extinderea iluminatului public în toată comuna, pe care l-am semnat și ultimul proiect pe care l-am semnat a fost canalizarea și amenajarea stației de epurare din Plugova. Deja se lucrează la proiectare, după care va avea loc licitația și să începem lucrările cât mai curând, pentru că banii prin PNDL, printre primii care își depun documentația și încep lucrările vor veni și banii! Deși lucrarea este pe o perioadă de patru ani de zile, s-ar putea să avem surpriza ca la un moment dat să nu mai fie bani suficienți!, ne-a declarat Iancu Panduru – primarul comunei Mehadia.

De beneficiile acestor lucrări de investiții se vor bucura atât locuitorii din cele patru sate ale comunei Mehadia, dar și cei care trec prin comună, ne-a precizat primarul Iancu Panduru : Atât pentru locuitorii comunei Mehadia, ct și pentru cei care vin și circulă prin Mehadia  înseamnă mult, în sensul că lucrările d einfrastructură vor fi moderne și s-ar schimba total aspectul, nu numai estetic, dar și al comunei, un aspect în care se poate circula civilizat, se poate merge civilizat, să avem la nivel de comună apă, canalizare la parametri standard, la parametri normali! Este un pas înainte făcut și cum normal ar fi în zilele de astăzi!

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles