Djokovic l-a învins pe Ferrer în finala de la Abu Dhabi și câștigă turneul pentru a treia oară

Djokovic castiga finala de la Abu Dhabi in 2013Tenismanul Novak Djokovic, numărul 2 în ierarhia mondială, a câştigat turneul de la Abu Dhabi, după ce l-a învins sâmbătă, 28 decembrie, în ultimul act pe spaniolul David Ferrer.

Tenismanul sârb a avut nevoie de o oră şi 23 de minute pentru a se impune în finala de la Mubadala în minimum de seturi: 7-5, 6-2.

Este cel de-al treilea succes consecutiv pentru Djokovic la Abu Dhabi, după cele din 2011 şi 2012. Prima ediţie a acestui turneu a fost câştigată de Andy Murray, următoarele două de Rafael Nadal şi ultimele trei de tenismanul sârb.

Novak Djokovic, care a terminat meciul cu un as, s-a declarat mulţumit de evoluţiile pe care le-a avut la Mubadala. De partea cealaltă, David Ferrer şi-a exprimat speranţa că în viitor va reuşi şi el să se impună la Abu Dhabi.

***

Nadal castiga finala mica de la Abu Dhabi, in 2013Tot sâmbătă, Rafael Nadal a câştigat finala mică de la Abu Dhabi. Spaniolul s-a impus în două seturi în faţa lui Jo-Wilfried Tsonga. Învins în semifinale de Djokovic, francezul s-a ţinut tare în primul set, însă Nadal a fost cel care a avut câştig de cauză.

Nadal s-a impus cu 7-6 şi 6-3, după o oră și 39 de minute de joc, şi încheie anul 2013 cu două titluri de Grand Slam, Roland Garros şi US Open, şi lider în ierarhia mondială. Sursa: digisport.ro

Cele mai citite

Related Articles