Polițistul român împușcat în cap, din greșeală, de iubita sa, a murit în spital

Poliţistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, care a fost împuşcat în cap din greşeală, în urmă cu trei luni,de partenera sa de viață, a murit, la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, unde era internat, a relatat Mediafax.

Surse apropiate familiei poliţistului au declarat că Bogdan Dumitrescu a murit sâmbătă, din cauza unei septicemii severe.

În urmă cu o săptămână, neurochirurgul Alexandru Cameniţă de la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, cel care l-a operat pe poliţist de trei ori, spunea că tânărul în vârstă de 32 de ani este stabilizat, „deschide ochii, simte durerea, pare că înţelege ce i se spune, dar nu comunică”. Încă de atunci, familia lui Bogdan Dumitrescu făcea demersuri pentru a-l transfera la o clinică din străinătate.

Poliţistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, a fost împuşcat accidental în cap, pe 31 ianuarie, de prietena sa. Procurorii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în acest dosar.

Anterior incidentului, cei doi fuseseră în vizită la un alt cuplu, unde consumaseră şi băuturi alcoolice. Anchetatorii au mai stabilit că pistolul nu era din dotarea omului legii, ci personal, deţinut legal de acesta.Pistolul  nu avea piedică. Alina Gheorghe şi Bogdan Dumitrescu erau de curând împreună. În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împuşcată în palmă.



De același autor

Related Articles