Partida Astra-Steaua din etapa a doua a Ligii 1 a fost amânată

FotbalPartida Astra Giurgiu – Steaua, programată la 28 iulie, de la ora 21:30, în cadrul etapei a II-a a Ligii I, a fost amânată din cauza meciurilor celor două echipe din cupele europene, a declarat, luni, pentru Mediafax, directorul de departamentului de competiţii al LPF, Claudiu Popa.

“Meciul a fost amânat deoarece ambele echipe joacă în competiţiile europene. Astra joacă joi  în Liga Europa, iar Steaua marţi, 30 iulie în Liga Campionilor şi nu se încadrează în termenul regulamentar”, a spus Popa.

LPF nu a stabilit încă data la care se va disputa meciul Astra – Steaua. “Partida a fost amânată pentru o dată care urmează să fie stabilită. Oricum, va fi după luna a zecea pentru că nu permite programul”, a explicatul Claudiu Popa.

Formaţia Astra Giurgiu întâlneşte, joi, de la ora 20.00, în deplasare, formaţia Omonia Nicosia, într-o partidă contând pentru manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa. Echipa Steaua va întâlni la 30 iulie câştigătoarea dublei manşe FC Dinamo Tbilisi (Georgia) – EB/Streymur (Insulele Feroe), în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dacă va trece de echipa macedoneană Vardar Skopje în turul doi.

De același autor

Related Articles